В Ужгороді замість шашличного провели фестиваль сімейного відпочинку (Фото)

Различичные мероприятия на которых стоит побывать или посмотреть.
Відповісти
Аватар користувача
TATU
Администратор
Администратор
Повідомлень: 12133
З нами з: 20 листопада 2010, 15:51
Контактна інформація:

В Ужгороді замість шашличного провели фестиваль сімейного відпочинку (Фото)

Повідомлення: # 36207Повідомлення TATU
08 травня 2016, 18:41

http://prozahid.com/content-28200.html
Фестиваль "Майся Фест" провели в Ужгороді вдруге. Цьогоріч його повторно організували на території парку "Боздоський" в період 7-8 травня.

За словами організаторів, "Майся Фест" - це фестиваль сімейного правильного відпочинку, який має на меті показати, що подібні заходи — це не тільки кіоски-наливайки та шашлики, а й цікаве дозвілля для сімей з дітьми.



"Кожен фестиваль має свою концепцію. Є фестиваль вина — там буде вино, є фестиваль з палачінтами — там млинці, і так далі. Тут ситуація інша. Ми не зациклювалися на тому, що тут буде розміщено, але зосередилися на тому, що людина має відчувати і чим тут зайнятися. Фактично це фестиваль, який має на меті зібрати людей для активного відпочинку на свіжому повітрі. Вузької направленості ми уникнули свідомо. Все, що може відбуватися у травні в парку, має тут бути," - розповів Сергій Денисенко, фотограв, один із організаторів фестивалю.



В парку намагалися зібрати якомога більше цікавих різнопланових атракцій.

Не обійшлося, звісно, і без наїдків та вина, втім, кількість підприємців була дуже обмеженою. Так само підійшли і до хенд-мейд локацій, для яких, до слова, була ще одна додаткова умова участі у заході: не просто продавати свої вироби, але й організувати майстер-класи з їх виготовлення.



"Ми врахували минулорічні помилки, дещо розширили певні напрямки, деякі навпаки, звузили, - розповідає Володимир Білонка, депутат Ужгородської міської ради (фракція "Солідарність"), один із організаторів фестивалю. - У нас дуже велика і цікава локація саме для діток, де вони можуть погратися і між собою, і з батьками. Для них навіть облаштували імпровізовані міні-кафе із крихітними стільчиками та спеціальним меню. Також ми облаштували спортивну зону, де представлені різні види спорту та є інформація про активний відпочинок та здоровий спосіб життя. Вже традиційно "Рух підтримки Закарпатських військових" долучився до програми, волонтери проводять лотерею та розпродаж виробів на користь хлопців на Сході. А ще ми залучили зоозахисну організацію "Барбос". Дівчатка привели кількох ще донедавна бездомних тварин, аби показати, якими гарними друзями вони можуть стати і таким чином спонукати ужгородців брати додому тварин із притулків."



Окреме місце відвели сцені, однак підхід до озвучення подібного роду фестивалю кардинально змінили, відійшовши від народної естради та коломийок. Натомість 7 травня, у перший день фестивалю, організували караоке для всіх бажаючих. У другий, 8 травня, - "вільну сцену" для молодих гуртів, надавши їм можливість виступити на професійно обладнаному майданчику перед гостями фесту абсолютно безкоштовно.



Олена Смерека, "Про Захід"
Все для караванинга и велосипедов   TATU-GROUP www.tatugroup.com.ua

Відповісти

Повернутись до “Фестивали концерты соревнования тусовки.”