новости в Украине

Аватар користувача
adas61
Администратор
Администратор
Повідомлень: 16949
З нами з: 14 листопада 2011, 22:09

Re: новости в Украине

Повідомлення: # 36037Повідомлення adas61
26 квітня 2016, 22:48

Тепер спробуй відмийся: "Сподіваюся, що у найкоротший час вичерпають інцидент з Савіком Шустером", - Порошенко відреагував на небезпечний скандал


http://patrioty.org.ua/other/teper-spro ... 16768.html
Зображення

Аватар користувача
adas61
Администратор
Администратор
Повідомлень: 16949
З нами з: 14 листопада 2011, 22:09

Re: новости в Украине

Повідомлення: # 36038Повідомлення adas61
26 квітня 2016, 22:54

"Влада імпотентна. Ми стоїмо над прірвою," - екс-командир полку "Азов" Білецький

вівторок, 26 квітень 2016, 22:30

Об'єктивно українці стоять перед прірвою в соціальному, військовому, державному плані.

Українська влада не здатна завершити конфлікт на Донбасі та змінити життя країни. Про це в інтерв'ю Gazeta.ua заявив перший командир полку "Азов", народний депутат Андрій Білецький, передають Патріоти України.

"По-перше, українська влада абсолютно імпотентна. Куди їй воювати? Подивіться на новий Кабмін. Ми маємо країну в часи війни. Згадайте часи арабо-ізраїльських серйозних протистоянь. Згадайте Кабінет міністрів Ізраїлю. З кого він складався? З вчорашніх терористів, військових. У всіх сферах життя. Кого ми вибрали в Кабмін? Це ж показник того, чи збирається влада взагалі щось відстоювати. Це Кабмін бізнесменів, договорняків, вінницьких хлопців, незрозумілих людей - бариг. Вони можуть торгувати, але не можуть воювати принципово. Війна - це ж не тільки танки, гармати і так далі. Путін вів давно з нами війну. Інколи холоду, інколи гарячу.

По-друге, навіщо Донбас Петру Олексійовичу? Що, він справді душевно вірить, що соборність і цілісність України для нього святі слова? Святі слова - "я гарант-майор". Навіщо в такому разі утримувати цей Донбас? Це проблема, конфлікт з Росією і так далі. От зараз для них всіх, для влади, як така унікальна ситуація: з одного боку є загроза з боку Росії, яка тримає патріотичну громадськість в узді в прямому сенсі, тобто "Нічого не кажи, тому що ти розхитуєш човен. Нічого не кажи, бо каже тільки російська агентура або рука Кремля". Ситуація ідеальна. З одного боку є на чому пилити величезний військовий бюджет, з іншого є військова загроза, яка не дає виплеснути внутрішню напругу в країні. Так і треба заморозити, хай буде. Все чудово. Так влада буде триматися довше. У разі чого можна звинуватити будь-яку опозиційну діяльність в тому, що вона є "п'ятою колоною", і ввести, наприклад, військовий ста
н".

На думку Білецького, зараз у владі немає людей, яким довірятиме народ. "Люди кинуті напризволяще. Довіри до влади нема, то вони не вірять, що завтра буде краще. Це не Черчіль, який може сказати: "Давайте підтягнемо пояси та переживемо важкі часи заради Британії". Тут нема осіб у владі, яким повірять. Народ плюне на телевізор в такому випадку.

Система справді була зламана, - каже Білецький. - Не можуть встановити "модель Януковича". Але вони всі пташенята "гнізда Кучмова": Петро Олексійович, Янукович. Для них "кучмізм" 2001-2003 років - це ідеальний режим влади: трохи демократія, трохи свобода слова, все між своїми, все нормально, ментів всі бояться, менти бояться СБУ, суди підконтрольні. Безумовно, це для них ідеальна модель. "Ми йдемо в Європу". А що взагалі будується? Балканію, Британську імперію, Румунію, Польшу ми будуємо? Яка модель? Ми навіть парламент не можемо збудувати.

Президент сказав: "Нам потрібні мажоритарники", зараз кажуть: "Нам не потрібні мажоритарники, нам потрібна пропорційна система". Вони навіть в таких великих основоположних речах не можуть виразне щось сказати. Пливуть за течією. Кожна українська влада буде хотіти таку модель, бо вона ідеальна. Не треба демонізувати тільки президента, це ж вся команда. Навіщо вона йде? В ідеалі - стояти при такому болоті, яке було при Кучмі".

Перший командир "Азова" вважає, що не треба чекати на третій Майдан. "Я не очікую від нинішньої влади нічого. Головне, щоб вони за час свого правління не знищили країну. Але не буду позитивним пророком. Не варто думати, що це може закінчитись якимось Майданом, докорінними змінами і так далі. Все суспільство повинно чесно побачити ситуацію. Об'єктивно ми стоїмо перед прірвою в соціальному, військовому, державному плані. Її треба бачити. Треба розуміти, що просто не буде. Потрібно повністю ламати стару систему і будувати нову країну. По-іншому ніяк. Це вже не підлатаєш або не пофарбуєш. Це руїни у прямому сенсі слова".

http://patrioty.org.ua/blogs/vlada-impo ... 16794.html
Зображення

Аватар користувача
adas61
Администратор
Администратор
Повідомлень: 16949
З нами з: 14 листопада 2011, 22:09

Re: новости в Украине

Повідомлення: # 36039Повідомлення adas61
26 квітня 2016, 23:01

"Вранці гроші - ввечері стільці": Експерт розказала, з чим Нуланд їде в Україну
вівторок, 26 квітень 2016, 20:28
Якщо Україна виконує певні вимоги, то отримує кредит або гарантії кредиту. Тільки так можна з нашою елітою працювати, пояснив дипломат.

Помічник держсекретаря США Вікторія Нуланд під час візиту в Україну вкотре нагадає про вимоги Заходу до української влади, серед яких - боротьба з корупцією і судова реформа. Про це в коментарі Обозревателю сказав дипломат, експерт "Майдану закордонних справ" Олександр Хара, інформують Патріоти України.

"Нічого з того, що критично важливо для держави, для українського народу і, відповідно, для тих, хто нас підтримує на Заході, не було реалізовано. Перш за все, це боротьба з корупцією. По-друге, судова реформа, без якої не можна перезапустити українську державу
. Завдання від Вікторії Нуланд саме такі", - сказав він.

Хара вважає, що тиск з боку США є завжди. "Західне експертне співтовариство постійно підкреслює, що допомога Україні повинна бути обумовленою чимось. Тобто якщо Україна виконує певні вимоги, то отримує кредит або гарантії кредиту. Тільки так можна з нашою елітою працювати. Як у фільмі: вранці гроші - увечері стільці, ввечері гроші - вранці стільці ", - пожартував дипломат.

Він вважає, що США розуміють різницю між допомогою українцям та українській владі. "Вони розуміють, що є українське суспільство, яке хоче змін. І є політична еліта, яка гальмує ці зміни. Але підтримувати на мінімальному рівні американці будуть в будь-якому випадку, тому що тільки так можна вирішити українське питання - запустити українську державу", - підсумував Хара.

http://patrioty.org.ua/politic/vrantsi- ... 16779.html
Зображення

Аватар користувача
adas61
Администратор
Администратор
Повідомлень: 16949
З нами з: 14 листопада 2011, 22:09

Re: новости в Украине

Повідомлення: # 36044Повідомлення adas61
27 квітня 2016, 00:51

ОСОБЫЙ СТАТУС ДОНБАССА И ОБЕЩАНИЯ ГОСДЕПА. НУЛАНД ВСТРЕТИЛАСЬ С ПРЕДСТАВИТЕЛЯМИ ФРАКЦИЙ

В "Самопомочи" рассказали о встрече с помощницей госсекретаря США. США рассчитывают, что Украина проведет выборы на оккупированных территориях Донбасса уже этим летом. Об этом сообщило объединение "Самопомич" после встречи помощницы госсекретаря США Виктории Нуланд с представителями парламентских фракций, говорится в сюжете ТСН.19.30. По словам представителей "Самопомочи", Госдеп настаивает, чтобы Украина вписала в Конституцию особый статус для оккупированных территорий и обеспечила амнистию боевикам. Однако, при этом, гарантий, что Россия выведет из Донбасса свои войска и тяжелое вооружение, нет. Вражеское же оружие останется под специальным наблюдением ОБСЕ.

Кроме того, сообщают, что в случае принятия Украиной закона о выборах на Донбассе, Госдеп обещает продление санкций против РФ до января.

Більше читайте тут: http://ru.tsn.ua/politika/osobyy-status ... 21942.html
Зображення

Аватар користувача
adas61
Администратор
Администратор
Повідомлень: 16949
З нами з: 14 листопада 2011, 22:09

Re: новости в Украине

Повідомлення: # 36049Повідомлення adas61
27 квітня 2016, 13:22

2016-04-25 20:35:33
Донбасс задолжал за свет почти миллиард долларов

Всего общий уровень долгов на рынке электроэнергии в Украине достиг 27 миллиардов гривен.

Задолженность потребителей неподкотнрольной части Донбасса за элетроэнергию составляет около 21 миллиарда гривен. Об этом сообщила заместитель директора департамента экономики и финансов Минэнерго София Угрюмова, передает УНИАН.

"Большая часть задолженности из общего уровня долгов на рынке электроэнергии, который достиг 27 млрд грн, была сформирована потребителями на не подконтрольных Украине территориях. Угольные предприятия, водоканалы не платили за поставленную электроэнергию. По данным Энергорынка, задолженность всех потребителей с оккупированных территорий составляет около 21 млрд грн", - сказала Угрюмова.

Глава департамента по регуляторной политике компании ДТЭК Ирина Протопова, отметила, что с 1 августа 2014 года по 1 мая 2015 года компании поставляли электроэнергию и другие энергоносители на неподконтрольные территории. При этом оплаты они не получали, так как банки на этих территориях перестали работать.

"На сегодня мы поставляем на эти территории электроэнергию только по сальдо перетокам, которые осуществляются в обоих направлениях. Учитывая, что Луганская область является энергодефицитной, получается, что с территории Украины поступает больше электроэнергии, чем в обратном направлении. Проще говоря, они нам должны больше", - сказала Протопова.

Источник: http://nikcenter.org/newsItem/27745
Зображення

Аватар користувача
adas61
Администратор
Администратор
Повідомлень: 16949
З нами з: 14 листопада 2011, 22:09

Re: новости в Украине

Повідомлення: # 36060Повідомлення adas61
29 квітня 2016, 01:18

УЛЬТИМАТУМ ГОСДЕПА УКРАИНЕ ПРИДЕТСЯ ВЫПОЛНИТЬ

27.04.2016 12:55
Визит в Киев помощника Госсекретаря США Нуланд, по всей видимости, будет последним сигналом для украинских властей.

Или Украина выполняет Минские соглашения, или американцы выходят из игры.

Нуланд в достаточно жесткой форме озвучила требования Госдепа США к Украине:

- внести изменения в Конституцию Украины с предоставлением особого статуса Донбассу;

- провести тотальную амнистию всем участникам боевых действий;

- провести в Донбассе выборы.

Я б не стал иронизировать на месте некоторых украинских политиков по поводу скорого ухода Обамы из Овального кабинета. Мол, придет новый американский президент, и мы все переиграем. Нет! Не переиграете! Потому что, в США принято передавать власть, не оставляя преемнику незаконченных конфликтов. И слова Нуланд о том, что альтернативы Минским соглашениям нет, и до конца года Киев обязан выполнить все условия – это не http://blog.liga.net/user/vkarasiov/article/22031.aspx
Зображення

Аватар користувача
adas61
Администратор
Администратор
Повідомлень: 16949
З нами з: 14 листопада 2011, 22:09

Re: новости в Украине

Повідомлення: # 36061Повідомлення adas61
29 квітня 2016, 01:22

ДВЕ ВЛАСТИ — ОДНИ МЕТОДЫ

26.04.2016 19:42
На тупой наезд на Шустера реагировали бы не так остро, если бы реформы шли так же резво, как работает фантазия чиновников, когда нужно прикрыть неудобных людей. Пока же тенденции плохо просматриваются.

«Злочинна влада» давила на журналистов. «Європейська» — также.

« Злочинна влада» распустила райсоветы в Киеве, чтобы не победили на выборах те, кого не хотят они видеть во власти. «Європейська влада» также резво запретила выборы в райсоветы, поскольку не уверена, что они будут под контролем.

«Злочинна влада» боялась провести выборы мэров: Киева, Николаева, Херсона, потому что боялись победы неудобных кандидатов. « Є вропейська влада» — не назначает выборы в освободившихся округах в Верховную Раду (на округе Еремеева ЦИК до сих пор не верит, что Еремеев мертв. Справки никак не могут получить, бедолаги), поскольку там высока вероятность, что победят не те, кто надо

Чем это всё закончилось — все помнят. Тем более что верного «Беркута» у «Європейської влади» нет. Надеюсь, кое-кто кое-где понимает весь идиотизм ситуации и особую щекотливость момента.

http://blog.liga.net/user/tzahorodniy/a ... 22028.aspx
Зображення

Аватар користувача
adas61
Администратор
Администратор
Повідомлень: 16949
З нами з: 14 листопада 2011, 22:09

Re: новости в Украине

Повідомлення: # 36079Повідомлення adas61
29 квітня 2016, 16:32

Вже у травні, після святкувань, на українців очікує гірка реальність:експерт про наслідки зростання цін на газ

п’ятниця, 29 квітень 2016, 15:04

Вочевидь, громадянам України доведеться затягнути у травні пояси ще тугіше, хоча далі вже нікуди.

http://patrioty.org.ua/blogs/vzhe-u-tra ... 17117.html
Зображення

Аватар користувача
adas61
Администратор
Администратор
Повідомлень: 16949
З нами з: 14 листопада 2011, 22:09

Re: новости в Украине

Повідомлення: # 36090Повідомлення adas61
30 квітня 2016, 02:49

ухмылка

Украинцы, которые находятся в странах ЕС, смогут вернуться домой, - Порошенко о безвизовом режиме

Президент Петр Порошенко прогнозирует, что граждане Украины, которые находятся в странах Европейского Союза, будут возвращаться на родину после того, как ЕС введет безвизовый режим для украинце

http://censor.net.ua/news/385998/ukrain ... vom_rejime




























Зображення

Аватар користувача
adas61
Администратор
Администратор
Повідомлень: 16949
З нами з: 14 листопада 2011, 22:09

Re: новости в Украине

Повідомлення: # 36091Повідомлення adas61
30 квітня 2016, 10:12

«Зубами будем вас рвать, но амнистии и особого статуса не будет», - офіцер-«кіборг» Аскольд

субота, 30 квітень 2016, 9:55

Те, що не в змозі зрозуміти західні союзники, але має затямити українська влада. Народ не пробачить владі такої поступки підступному ворогу. Упертися на своєму, і стояти на смерть

Таке попередження від дуже зваженого і розсудливого ветерана АТО Валерія Володимировича Логинова (позивний «Аскольд») лунає ще більш зловісно ніж з вуст десятків тисяч його запальних побратимів, вважають Патріоти України. Далі мовою оригіналу.


Сказала Нуланд или не сказала: "На встрече Нуланд с представителями фракций Рады были озвучены такие ключевые месседжи: "Госдепартамент настаивает на том, что Украина должна внести изменения в Конституцию с "особым статусом" оккупированных территорий Донетчины и Луганщины, провести на оккупированных территориях выборы в ближайшее время и обеспечить амнистию боевикам. Минские соглашения необходимо имплементировать до конца 2016 года, альтернативы им нет". УНИАН.

По большому счету не имеет значения. Пусть такая трактовка события остается целиком на совести журналиста-интерпретатора. Уверен в одном: ПТН спит и видит как материализовать чувственную идею "Малороссии" ибо это его сценарий, его видение "Минских договоренностей".

Особый статус захотели? Изменения в Конституцию? Выборы? Амнистию? Альтернативы не в состоянии найти? А конфигурацию из трех пальцев видеть не хотите? В двух альтернативных вариантах. Я Вам скажу, господа хорошие и нехорошие, эмоционально и категорично: позитивных ответов по первым четырем вопросам не ждите. За наших погибших побратимов, покалеченных пацанов – НЕ БУДЕТ сдачи национальных интересов. Украина – не федеративное государство, а унитарное. С нас хватит гнилых образований по образцу Автономной республики Крым.

Особый статус. Пришить Донбасс к Украине в том виде, как он есть – это как больному гангреной оставить конечность… Альтернативы не видите?! Врете, http://patrioty.org.ua/blogs/zubamy-bud ... 17186.html
Востаннє редагувалось 30 квітня 2016, 10:14 користувачем adas61, всього редагувалось 1 раз.
Зображення

Аватар користувача
adas61
Администратор
Администратор
Повідомлень: 16949
З нами з: 14 листопада 2011, 22:09

Re: новости в Украине

Повідомлення: # 36095Повідомлення adas61
30 квітня 2016, 21:59

Зображення

Аватар користувача
adas61
Администратор
Администратор
Повідомлень: 16949
З нами з: 14 листопада 2011, 22:09

Re: новости в Украине

Повідомлення: # 36103Повідомлення adas61
01 травня 2016, 16:36

Зображення

Аватар користувача
adas61
Администратор
Администратор
Повідомлень: 16949
З нами з: 14 листопада 2011, 22:09

Re: новости в Украине

Повідомлення: # 36306Повідомлення adas61
15 травня 2016, 14:51

ухмылка

Петиція про перейменування вулиці Банкової на Офшорну зареєстрована на сайті міськради Києва
На сайті Київської міської ради з'явилася вельми цікава петиція.


Її автором є Ігор Вікторович Ніколаєв, який пропонує перейменувати вулицю Банкову, на якій розташована будівля Адміністрації Президента, на вулицю Офшорну, інформує Цензор.НЕТ із посиланням на розділ "петиції" на офіційному сайті Київської міськради.

"У зв'язку з тим, що зараз іде загальне перейменування вулиць, просимо перейменувати вулицю Банкову на вулицю Офшорну. Вважаємо, що ця гарна назва краще відобразить дух змін у нашому місті та на 100% відповідатиме тим процесам, які проходять на вул. Банковій", - іронічно підкреслює автор петиції.


Нагадаємо, для того, щоб така петиція була розглянута столичною владою, вона має зібрати 10 тисяч підписів. На цей момент ініціатива набрала 652 підписи.

ua.censor.net.ua/news/388519/petytsiya_pro_pereyimenuvannya_vulytsi_bankovoyi_na_ofshornu_zareyestrovana_na_sayiti_miskrady_kyyeva


https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=3542
Вкладення
_8671037.jpg
(12 Кіб) Завантажено 46 разів
Востаннє редагувалось 15 травня 2016, 15:15 користувачем adas61, всього редагувалось 1 раз.
Зображення

Аватар користувача
adas61
Администратор
Администратор
Повідомлень: 16949
З нами з: 14 листопада 2011, 22:09

Re: новости в Украине

Повідомлення: # 36307Повідомлення adas61
15 травня 2016, 20:47

суппер ухмылка. ухаха

Українці підшукали Яценюку роботу в Росії
неділя, 15 травень 2016, 15:58

А що ж: талантом до словоблуддя «Андрій» Яценюк самого Пєскова переплюне. Щоб боялися і не насміхалися. Та й закордонне відрядження як-ніяк.

Главу держави Петра Порошенка закликали призначити екс-прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка послом до Російської Федерації, пишуть Патріоти України про повідомлення сайта Нескучные новости.

Відповідна петиція, ініціатором якої виступив Роман Котик, з'явилася на сайті президента України 13 травня. Зазначимо, що в петиції Арсеній Яценюк чомусь названий Андрієм.


"Головне те, що в Росії він, як посол України, матиме недоторканність (імунітет), водночас влада Росії його боїться, а якщо боїться, то це буде означати, що він як посол України в РФ, очевидно, має можливість домогтися в РФ корисних для України як практичних, так і правових наслідків взаємин", - йдеться в петиції.

Станом на 13:00 неділі, 15 травня, петицію підписали 35 осіб. Для того, щоб вона була розглянута президентом, необхідно зібрати 25 тисяч підписів. До кінця збору підписів залишився 91 день.

neskuchno-news.com/politics/siurpriz-dlia-skrep-ukraintcy-podyskali-iatceniuku-rabotu-v-rossii-105283.html
Вкладення
15155406_159698_large.jpg
(12 Кіб) Завантажено 41 раз
Востаннє редагувалось 15 травня 2016, 21:00 користувачем adas61, всього редагувалось 1 раз.
Зображення

Аватар користувача
adas61
Администратор
Администратор
Повідомлень: 16949
З нами з: 14 листопада 2011, 22:09

Re: новости в Украине

Повідомлення: # 36318Повідомлення adas61
16 травня 2016, 13:17

Миротворец (Часть 1)

http://defence-line.org/2016/05/mirotvorec-chast-1/

Миротворец (Часть 2)

http://defence-line.org/2016/05/mirotvorec-chast-2/
Востаннє редагувалось 21 травня 2016, 16:02 користувачем adas61, всього редагувалось 1 раз.
Зображення

Відповісти

Повернутись до “УКРАИНА”