Повідомлення: # 15974Повідомлення
TATU
27 березня 2014, 18:54
Положення
Чемпіонат по приготуванню угорської страви «Бограч»
1. Класифікація змагання:
• Чемпіонат по приготуванню угорської страви «Бограч» є спортивним змаганням;
• Проведення чемпіонату є неприбутковою справою;
• Змагання є командним, рейтинговим, відкритим;
2. Цілі і завдання :
• Чемпіонат по приготуванню угорської страви «Бограч» проводиться з метою ознайомлення з традиціями та рецептурою угорської кухні.
3. Організатор чемпіонату:
• Комплекс «Термальні води Косино»
4. Місце і час проведення чемпіонату:
• Місце проведення – територія оздоровчо-рекреаційного комплексу «Термальні води Косино»;
• Термін і час проведення фестивалю визначається організаторами. Інформація розміщується на офіційному сайті комплексу ( kosino.com.ua );
5. Умови проведення змагань:
• Щоб стати учасником Чемпіонату Бограча потрібно заповнити анкету та надіслати її на електронну адресу комплексу;
• Кількість команд, які беруть участь є обмеженою (максимальна кількість -10 );
• Вступний внесок для участі у чемпіонаті встановлюють організатори до початку проведення чемпіонату. Кошти повертаються після участі у чемпіонаті. У разі відмови команди в участі чи дискваліфікації, за тих чи інших причин, кошти не повертаються;
• Під час приготування страв команди використовують власні продукти та кухонний інвентар, а також облаштовують своє робоче місце;
• Організатори забезпечують учасників водою, дровами, палаткою, столами, смітниками та одноразовим посудом. Також закріплюють до місця приготування прибиральника;
• Витрати команд на приготування страв не відшкодовуються;
• Команди продаватимуть страви за фіксованою ціною;
• В разі некоректного заповнення анкети , або невідповідності команди цим положенням, організатори мають право не допустити або дискваліфікувати команду для участі у чемпіонаті;
6. Вимоги до учасників чемпіонату:
• Вік учасників команд – від 20 років, кількість членів команди – до 4х осіб;
• Форма одягу – національне або тематичне вбрання;
• Мінімальна кількість звареного бограчу в день – 150 літрів;
• Кожна команді ( крім основної страви – бограчу) повинна приготувати на вогні ще одну унікальну угорську страву, на власний розсуд. Обов’язковою умовою є розміщення рецептури двох страв біля робочого місця команд;
• Посуд для сервірування презентації основної та додаткової страви для журі надається командою;
7. Умови підбиття підсумків:
• Переможця Чемпіонату Бограча обирає незалежне журі та гості комплексу «Термальні води Косино»;
8. Нагородження:
• Нагородження переможців відбувається після підведення підсумків членами журі в день проведення чемпіонату;