Найближчим часом займуся внутрішньою обшивкою і монтажем електроустаткування.
Для розуміня данного питання варто змоделювати ситуацію встановлення бака в задній частині. Наприклад покласти в задній частині мішок з піском або цукром вагою в 50 кг і все стане зразу зрозуміло укий максимальний обєм бака можливо встановити і чи не буде він переважувати.yarik писав:Враховуючи те, що конструкція моєї рами має більше навантаження на передню частину (вага дишла +усилена конструкція передньої частини нами) розміщення резервуара під воду в передній частині кузова зробить велике навантаження на фаркоп і машину зокрема, задок машини буде придавлений до землі. Варто зауважити, що моя машина укомплектована газовим балоном (замість запаски) і при повній заправці бензином і газом+ задні пасажири машина і так сідає на "задок".yarik писав: При автономному режимі або стоянки "поза цивілізацією" виникає потреба у автономному забезпеченні водою. Планую встановити бак для води на 30-50л. Де краще його встановити? Під спільним блоком щоб не робити нагрузку на передню частину каравана чи по боках для рівноваги?
Як ви думаєте шановні професіонали, якщо я встановлю бак в задній частині корпуса чи не буде він піднімати машину "на диби" особливо на ямах, спусках і чи не буде "розкачки" що може вплинути на фарком????? Завчасно дякую.
Питання актуальне!!!yarik писав: Колеги потрібна Ваша допомога, а саме потрібна зовнішня розетка для підключення 220в.з кришкою. В Епіцентрі в Києві не знайшов, можливо в когось завалялась непотрібна (можливо б/у) робоча розетка. Замовляти фірмову з каталогу відомого бренду-не та ситуація!